Menu      
 
 
What's new?
 

Hightech website voor AutoVitel

Voor AutoVitel in Waalwijk hebben we een nieuwe website gemaakt, die onlangs de lucht in is gegaan. De dealer van BMW occasions beschikt nu over een moderne website met een hightech uitstraling. Voor onze ontwerpers was het een grote uitdaging om de site van deze prestigieuze occasiondealer de juiste stijl te geven, maar onze focus lag toch vooral op de 'customer journey'. Zo is het voor de klant dankzij diverse API-koppelingen nog eenvoudiger geworden om zijn of haar droomauto te vinden, de aankoop te financieren, een offerte aan te vragen of online een afspraak te maken met de werkplaats.

Door middel van een API-koppeling tussen Wheelerdelta en Wordpress is het beheer van de website van AutoVitel bijna volledig geautomatiseerd. Hierdoor kost het medewerkers aanzienlijk minder tijd om het voorraadbeheer op de website bij te werken. Voorheen gebeurde dat nog volledig handmatig. Daarnaast heeft de reparatie- en onderhoudsafdeling nu ook een eigen plek op de website. Klanten kunnen online een afspraak maken of een offerte aanvragen.

De klant staat centraal en die wil zo snel mogelijk weten welke mogelijkheden op hem of haar van toepassing zijn, ook buiten de reguliere werktijden. Dankzij een koppeling met de website van leasemaatschappij Financial Lease kunnen websitebezoekers met een calculator zelf uitrekenen wat de maandlasten van een leasecontract zijn. Een aanvraag voor een adviesgesprek met Financial Lease wordt automatisch doorgestuurd. Ook staat een praktische brandstofcalculator op de site die de bezoeker kan gebruiken om uit te rekenen of het overstappen naar een dieselauto interessant is.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Beoordeel zelf op www.autovitel.nl