Menu      
 
 
Iedereen in Limburg aan het sporten
 
Sporten is weer betaalbaar
 

il fiore healthcenters

il fiore healthcenters is een gevestigde naam in Limburg met vijf centra. Deze bevinden zich in Maastricht (2), Roermond (2) en Weert. il fiore healthcenters is voorzien van de nieuwste trainingsapparaten en er is een ruim aanbod aan dynamische, innoverende groepslessen. De clubs bieden standaard faciliteiten en leden kunnen er naar wens extra faciliteiten bij kiezen. Alle vestigingen van il fiore healthcenters hebben standaard kracht & cardio apparatuur, live & visuele groepslessen, begeleiding en een gratis loyaliteitsprogramma. Verder bieden ze extra’s zoals Hammer Strength, fysio en personal training. il fiore healthcenters is tevens erkend als Hammer Strength Training Centre. De Hammer Strength apparaten zijn top of the bill als het gaat om fitnessapparatuur.

Verwachtingen overtreffen

Vanaf het moment dat il fiore healthcenters ons benaderde met een capaciteitsvraagstuk, ontstond er een hechte samenwerking. Niet lang na het eerste contact werd een van onze collega’s lid van het managementteam van il fiore healthcenters. Wij kregen de mogelijkheid om de volledige marketing voor il fiore healthcenters te verzorgen en wisten vanaf het begin de doelstellingen te overtreffen. Zo hebben wij onder andere het nieuwe Upgrade concept van A tot Z doorgevoerd en nieuwe locaties geopend.

 
 
il fiore healthcenters

Partners sinds 2011 en we blijven elkaar tot op de dag van vandaag nog dagelijks inspireren

De totale marketing verzorgen

Op dit moment verzorgen wij nog steeds de gehele marketing van il fiore healthcenters. Allereerst nemen wij het strategisch management op ons. Daarna ontfermen wij ons over de online en offline marketing en instructies voor het personeel. Als laatste verzorgen wij het design, signing van de panden en de bedrijfskleding. Wij zijn uitgegroeid tot het verlengde van il fiore healthcenters. We hebben nauw contact en we gaan met elkaar om als collega’s. Onze bedrijven staan zij aan zij.

 
 
 
KSM Benelux

Wij hebben de verwachtingen van KSM Benelux meer dan waar gemaakt. KSM Benelux en TIC Maintenance hebben nu een toonaangevende stijl binnen de branche. We hebben er aan bijgedragen dat het complete bedrijf enthousiast is over de nieuwe huisstijl.

Ik wil meer over deze case weten  
 
 
 
Verkoper

DutchDo benaderde ons met de vraag naar een schaalbare webshop welke aan alle hedendaagse verwachtingen voldoet. We hebben deze opdracht met beide handen aangegrepen en tot een mooi resultaat gebracht. Sindsdien is een van onze collega’s interim marketingmanager bij DutchDo.

Ik wil meer over deze case weten