Menu      
 
 
Schaalbare webshop die voldoet aan hedendaagse verwachtingen
 
Meer dan 100 nieuwe webshops
 

Verkoper

E-commerce platform DutchDo vindt het belangrijk om met de tijd mee te gaan en bij een e-commerce bedrijf hoort een schaalbare webshop die aan de hedendaagse verwachtingen voldoet. DutchDo had er meteen vertrouwen in dat wij dit project voor Verkoper, een merk van DutchDo, tot een goed resultaat zouden brengen. Vanaf de eerste minuut hadden we een klik. De afgelopen jaren heeft de samenwerking de nodige vruchten afgeworpen en ook de komende tijd zal deze zich nog verdiepen.

Verkoper – Groot e-commerce platform met nog grotere ambities

Verkoper is een e-commerce platform met honderden niche webshops. Alle wensen op het gebied van online winkelen, worden op deze manier gebundeld. Het gaat om webshops die zich focussen op een specifieke branche. Denk hierbij aan bouwlampen, kerstverlichting, platenspelers en zwembaden. Wat de wens van de klant ook is, de kans is groot dat Verkoper het biedt. Verkoper staat bekend om intuïtief design, scherpe prijzen en snelle levering. Het platform is een onderdeel van DutchDo en heeft ambitie om de komende jaren nog een groot aantal niche webshops te openen.

 
 
Verkoper

DutchDo benaderde ons met de vraag naar een schaalbare webshop voor het merk Verkoper. Deze diende aan alle hedendaagse verwachtingen te voldoen. Wij hebben deze opdracht met beide handen aangegrepen en tot een mooi resultaat gebracht.

De samenwerking

DutchDo benaderde ons met de vraag naar een schaalbare webshop welke aan alle hedendaagse verwachtingen voldoet. Wij hebben deze opdracht met beide handen aangegrepen en tot een mooi resultaat gebracht. Sindsdien is een van onze collega’s interim marketingmanager bij DutchDo. Twee dagen per week is hij bij DutchDo op locatie om de marketingafdeling aan te sturen. Ook overlegt hij daar met andere afdelingen. In een jaar tijd hebben wij tevens voor meer dan 100 webshops van DutchDo het design en front-end development verzorgd. Dit is een proces dat constant in ontwikkeling blijft. Verder verzorgen wij de volledige online marketing. Denk hierbij aan het meten van doelstellingen, zoekresultaten optimalisatie en het opzetten van Adwords campagnes. Ook wanneer zich andere online en offline marketingvragen voordoen, weet DutchDo ons te vinden.

 
 
 
il fiore healthcenters

Wij zijn uitgegroeid tot het verlengde van il fiore healthcenters. Er is nauw contact tussen onze bedrijven en we werken samen als collega's.

Ik wil meer over deze case weten  
 
 
 
KSM Benelux

Wij hebben de verwachtingen van KSM Benelux meer dan waar gemaakt. KSM Benelux en TIC Maintenance hebben nu een toonaangevende stijl binnen de branche. We hebben er aan bijgedragen dat het complete bedrijf enthousiast is over de nieuwe huisstijl.

Ik wil meer over deze case weten